Søg

 
[ Tilbage til listen ]


[ Tilbage til kategorierne]

Kane & Lynch: Dead Men
Singleplayer / Multiplayer = Singleplayer / Multiplayer


(Dansk)
Platforme: PC, X360 & PS3

Kane & Lynch: Dead Men er fortællingen om to mænds voldelige og kaotiske rejse – en mislykket lejesoldat og en medicinpumpet psykopat – og deres brutale måde at adskille rigtigt og forkert. Dette umage partnerskab sammen med nytænkende teknologi baner vejen for en unik spiloplevelse.

Kane er en mand, som blev revet i stykker indvendigt, da hans søn døde efter ved et uheld at have skudt sig selv med sin fars pistol. Ude af stand til at se sin kone eller datter i øjnene rejser han til Sydamerika og slutter sig til en gruppe af lejesoldater ved navn ’The 7’. Under en rutinemission bliver hele holdet tilsyneladende udslettet og Kane stikker af med en mappe fuld af diamanter kun for at blive fanget af politiet og senere dømt til døden. Kane har det ikke let.

Lynch’s liv er ikke meget bedre. Han lider af en ekstrem gang skizofreni, som driver ham til vanvid og som kræver, at han fylder sig med en konstant strøm af medicin for at undgå den totale sindssyge. Han tror, at medicinen kan løse problemerne, men samtidig lider han af blackouts. Efter det sidste vågner han op og finde sin kone myrdet. Usikker på om han er den skyldige eller ej, prøver han at finde frem til sandheden men bliver lige som Kane fanget af politiet og dømt til døden.

Kane’s og Lynch’s veje krydses, da de begge sætter sig til rette i den bus, der skal køre dem til det fængsel, hvor de skal tilbringe deres sidste dage. Men under transporten dukker de tidligere medlemmer af ’The 7’ atter op til overfladen, angriber bussen, dræber chaufføren og kidnapper Kane. Lynch, der er (en slags) lejesoldat, bliver hyret af ’The 7’ til at arbejde sammen med Kane for at skaffe deres diamanter tilbage. For at sikre, at ’deres mand’ gør, som de ønsker har ’The 7’ kidnappet resten af Kane’s familiemedlemmer, så han ikke bliver fristet til at stikke af. Så Kane og Lynch må finde sig i de usikre partnerskab, som ikke bare byder på et opgør med flere rivaliserende grupper af lejesoldater men også med lovens lange arm, der vil gøre alt for igen at slå kloen i de to dødsdømte.

  • Intens og uforudsigelig spiloplevelse: Dette er to mænds voldelige og kaotiske rejse: En mislykket lejesoldat og en medicinpumpet psykopat. De hader hinanden men må alligevel samarbejde for at redde sig selv og muligvis dem, de elsker. Spil som Kane i single-player eller som begge i two-player co-op.


  • Volden bryder ud i detaljerede ‘rolige’ verdener: Realistiske og levende omgivelser og folkemængder reagerer og begivenhederne tager fart. Overfyldte natklubber og rolig banklokaler bliver fra det ene øjeblik til det andet skueplader for eksplosive rædsler. Manipulér strategisk klogt med omgivelser og menneskemængder for at nå dine mål.


  • Stor variation af intens tredjepersons spiloplevelser: Rappel fra bygninger, skyd mens du løber eller kører, gennemfør overraskelsesangreb, dæk din makker ved fx at skyde i blinde rundt om hjørner og kast røg-, tåregas eller brandgranater.


  • Hurtige og intuitive kampe: Led et hold af kriminelle lejesoldater for at forbedre dine chancer for overlevelse og nå dine mål. Du kan også kæmpe alene, mens dine holdmedlemmers AI sikrer, at de automatisk skyder løs, kaster granater, giver dig dække og kaster sig ud i nærkampe med hver deres individuelle signaturbevægelser.


  • Two-player co-operative: Kast dig ud i det ultimative, konfliktramte artnerskab og spil den fulde historie med en ven i rollen som enten Kane eller Lynch. På de store opgaver kan I dele ledelsen af holdet. Du kan altid vælge at spille den næste eller de tidligere baner i co-op.


  • Innovative multi-player-baner: Baseret på spillets temaer med plads til op til 8 spilere.


[ Officielle site ]
[ IGN anmeldelse ]
Kane & Lynch: Dead Men - spillere:
Kommentarer


Kommende Spiludgivelser

rel_pic1.jpg
10/1/2012
Choplifter HD (PC, X360, PS3)
27/1/2012
Resident Evil: Revelations (3DS)
30/1/2012
Call of Cthulhu: The Wasted Land (iP)
3/2/2012
SoulCalibur V (X360, PS3)
>> Se hele listen
Spilarkiv

Prototype Starcraft 2 Wing of Liberty Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Antal spil i arkivet: 42
De 3 seneste spil:
Metro 2033 Titan Quest Half life 2

Seneste forumindlæg

Spil fra fortiden
Så jeg købte Heroes of Might and Magic 3 fra GOG h...
Skrevet af ChristianC
d. 14. jun : 13:54

Re: Gothic 4
Er helt enig med dig. Synes demoen skuffede lidt, ...
Skrevet af Toadrunner
d. 09. okt : 16:35

Gothic 4
Hentede Gothic 4 Demo'en igår, gennemførte Demoen ...
Skrevet af DennisT
d. 08. okt : 14:10

Re: [afstemning] BEDSTE PC SPIL!!! DIN MENNING
Det svært at sige. Synes faktisk godt at GTA spill...
Skrevet af Ciop
d. 30. jan : 19:34

Re: [afstemning] BEDSTE PC SPIL!!! DIN MENNING
Virtuelt Action Spil så du tager en dragt på og ko...
Skrevet af degn11
d. 30. jan : 11:13

Tags


menu_spilarkiv.jpg
menu_e310.jpg
menu_job.jpg
Game Download Shop